De Jager Wonen opent Senzo Living winkel


Wij openen in het komend voorjaar een Senzo Living winkel in het voormalige Scapino pand aan de Ratumsestraat 96 te Winterswijk.

Wij hebben Senzo Living in 2013 geïntroduceerd als vervanger van de franchiseformule OTAK waar wij destijds bij aan waren gesloten. De OTAK formule paste niet meer bij onze winkel waardoor we afscheid hebben genomen en vervolgens een eigentijdse collectie zitmeubelen hebben samengesteld onder het eigen label Senzo Living. De afgelopen jaren is het label uitgegroeid tot een leuke collectie van niet alleen zitmeubelen, maar ook (klein)meubelen, woonaccessoires, kinderslaapkamers en een matrassen- en boxspringlijn. Sinds eind 2017 staan enkele producten van Senzo Living ook bij VanStreek, het retailconcept achter de Hema.

In het pand aan de Ratumsestraat breiden we het Senzo Living label nog verder uit met bestaande producten uit de collectie van De Jager Wonen èn nieuwe producten om zo een eigentijdse, gezellige woonwinkel neer te zetten. Een woonwinkel waar u persoonlijk advies krijgt over uw woninginrichting en de meubelen naar uw wens worden samengesteld en besteld.

Service, klantgerichtheid en kwaliteit staan hier net als bij De Jager Wonen hoog in het vaandel. Daarnaast kunt u heerlijk inspiratie opdoen en kleine artikelen direct meenemen. Een winkel die constant in beweging is. Wij luisteren goed naar uw wensen en stellen onze collectie daar op af. Wij hebben geen specifieke doelgroep, eenieder die zich identificeert met Senzo Living is van harte welkom!

Wij verwachten de nieuwe winkel eind maart/ begin april 2019 op feestelijke wijze te openen. De precieze datum volgt. Vervolgens gaat de winkel aan de vredenseweg even dicht om deze om te bouwen voor de Grote Uitverkoop. Naast de huidige collectie zullen er partijen meubelen worden opgekocht en aangeboden tegen zeer scherpe prijzen! Alles moet weg, want uiteindelijk gaan wij afscheid nemen van deze locatie.

Volg ons via onze website, social media of via de krant om op de hoogte te blijven van de komende ontwikkelingen. Wij informeren u graag en kijken er naar uit om een woonwinkel neer te zetten die helemaal past in de huidige tijd.

Tot ziens aan de Ratumsestraat en/ of de Vredenseweg!

Hartelijke groeten,

Team de Jager Wonen