NEW ROUTZ


We hebben een nieuw merk aan onze collectie toegevoegd; NEW ROUTZ, meubelen en accessoires met een stoer karakter en een vleugje retro.

Vitrinekast Detroit, een echte eyecatcher.

New Routz staat voor een avontuurlijke levensstijl, waarin natuurlijke, eerlijke vormen en materialen centraal staan. Zij vinden dat oude objecten een nieuwe geschiedenis verdienen, zodat deze opnieuw kunnen wortelen in een eigentijds interieur, in een digitaal tijdperk waarin het aanraken van echte en duurzame materialen met diverse texturen steeds belangrijker wordt.

Wandkast Glendale; laat je mooiste spullen zien!

New Routz gelooft in de kracht van vintage elementen met een doorleefd karakter, zodat een interieur een persoonlijke beleving wordt; een statement waarmee je je kunt onderscheiden en die past bij jouw unieke levensstijl.

Zij willen mensen laten zien dat oude elementen een interieur karakter geven. Met deze collectie laten zij je zien dat een huis een stukje authenticiteit en een stoere uitstraling krijgt, die perfect gecombineerd kan worden met hedendaags design en architectuur.

Kom de leuke meubelen van New Routz live bekijken in onze winkel. Wij zijn enthousiast, we hopen jij ook! Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder alvast het magazine. Houd ook onze social media in de gaten. De komende tijd zullen wij regelmatig berichten posten over dit leuke merk.

Have fun with New Routz!

Magazine 2020